zondag 19 december 2010

"Vakantie"

Om een beetje bij te komen van alle belevenissen afgelopen jaar, en dat waren er heel veel, heb ik 2 weken vakantie. Twee weken tijd om door te brengen met mijn man, kinderen met aanhang en de katten. Lekker koken en gezellig tafelen, heerlijk niksdoen en.....................................tijd om te handwerken!!
De winkel is gesloten t/m dinsdag 4 januari. Vanaf woensdag 5 januari houden wij onze jaarlijkse opruiming. En die is de moeite waard hoor!
Eerdaags verschijnt onze winter-nieuwsbrief waarin weer veel nieuws te vertellen is. U kunt deze nieuwsbrief aanvragen door naar onze website te gaan. U ziet dan in de linker roze balk het item "nieuwsbrief" staan waar u op kunt klikken. Dan is het een kwestie van uw gegevens invullen en klikken op "verzenden". U ontvangt dan 2 x per jaar de nieuwsbrief van ons per Email. U kunt de nieuwsbrief ook vanaf midden deze week bekijken op onze website maar het is natuurlijk leuker om hem gewoon op de mail te krijgen.

Rest mij nog jullie allemaal hele fijne, gezellige, lekkere, mooie en fijne feestdagen te wensen en heel veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar!

Fijne dag nog,
Gerda

3 opmerkingen:

Olga zei

Wij willen graag voor het kerstmenu:
- koolvisfilet
- garnalen
- gerookte zalm
Met als toetje: melk. Knijpertjes is ook goed.

Koppie en een pootje van Wall-E en Zazou; je klein'kinderen'

ria vogelzang zei

Ook voor jou en je gezin geniet van elkaar deze dagen.
En ondanks het verlies van Hagrid: een goed en succesvol 2011!

goof zei

Hele fijne dagen toegewenst, en geniet van je vakantie.
Tot ziens in het nieuwe jaar!