zondag 9 januari 2011

"Potloodjes"

Deze week heb ik een potloodjes quiltje gemaakt. De stoffen zijn van Jinny Beyer, met uitzondering van de zwarte uni stof. De maat is 50 x 72 cm. Leuk kinderquiltje wat ongetwijfeld bij kinderen in de smaak zal vallen, vooral omdat hij zo kleurrijk is. De kleuren op de foto zijn niet helemaal goed, het is altijd moeilijk om een foto te maken waar de kleuren helemaal van kloppen. Komende week zullen we proberen om het quiltje als pakketje klaar te hebben. De prijs is nog niet bekend maar je kunt hem binnenkort vinden op onze website http://www.quiltpalace.nl/ , dan moet je zoeken onder het kopje "pakketten".

En onze breister heeft ook niet stilgezeten. Op dit  moment is het helemaal "in" om een gebreid kussen op je bank te hebben. Deze 3 kussens zijn gebreid van 3 bollen sokkengaren. En dat heeft zo zijn voordelen. Niet duur, je kunt het goed wassen en het is oersterk. Als je het garen bij ons koopt, krijg je het patroon van ons kado!En dan tot slot nog een foto van mijn 3 beste vriendinnen.
Als je het zo ziet, lijkt het net of de 3 dames ook de beste vriendinnen zijn van elkaar. Maar helaas, schijn bedriegt..............................ze knokken zo nu en dan ook flink en dan vliegen de plukken haar je om de oren!

Fijne dag nog,
Gerda

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke fleurige quilt !
is inderdaad een leuke quilt voor op een kinderkamer ! groetjes annie aspers

Betsie zei

Erg leuke quilt hoor, ik vind het heel mooi!
En die kussens zijn ook mooi!