woensdag 16 februari 2011

"Druk, druk, druk..........."

Wat hebben we toch een leuke en fijne dagen gehad op de Quiltexpo in Vijfhuizen!
Het is voor ons altijd een soort van vakantie. Dat klinkt misschien gek, maar dat is het echt niet. Als we de verkoopstand eenmaal goed hebben staan begint ons weekendje uit. Het is altijd gezellig om op een beurs of tentoonstelling te staan. Natuurlijk zien we heel veel bekenden, het is altijd een soort van re√ľni. Ook treffen we altijd mensen die we alleen kennen via onze website, mail of weblog, en dan is het natuurlijk altijd leuk om er eens een gezicht bij te zien.
Natuurlijk kreeg ik vandaag in de winkel regelmatig de vraag of het niet koud was in onze caravan. En dan moet ik jullie eerlijk bekennen dat ik het 1 nachtje toch wel een beetje koud heb gehad. Gelukkig heb ik met een slaperig gezicht nog ergens een fleece deken weten te bemachtigen zodat ik lekker warm verder kon slapen. Pas 's morgens kwamen wij er achter dat het niet zo'n wonder was dat het wel wat frisjes was, de gasfles was leeg! Maar gelukkig hadden we nog een gasfles bij ons en na een minuut of 10 was het weer aangenaam warm.

De Expo is nog maar net achter de rug, en wij zijn al weer aan het voorbereiden voor de Handwerkbeurs in Zwolle op 25, 26 en 27 februari in de IJsselhallen in Zwolle. We hebben daar een mooie ruime stand van 6 meter lang. En dat moet ook wel, want we nemen quilt- en breispulletjes mee.
Wat denk je van deze fantastische sokkengarens? Het zijn de nieuwste garens van Lang en de Magico Tweed van Lana Grossa.

Voor wie graag een mooie Lace-shawl wil breien hebben we "Regia Lace" die ook mee gaan naar Zwolle. 

Hebben jullie ook gehoord dat ze zelfs op de huishoudbeurs in Amsterdam aan het breien zijn?
Gelukkig is breien weer helemaal in!

Fijne dag nog,
Gerda

Geen opmerkingen: