woensdag 6 april 2011

"Midweek Focus on..................."

Na maanden voorbereidingen is afgelopen maandag de midweek "Focus on......" van start gegaan. 
De dames zijn maandagmorgen rond half 11 aangekomen in vakantieboerderij "de Inmenning" in de IJhorst. We werden hartelijk ontvangen door Roelie, de eigenaresse van de boerderij met koffie, thee en heerlijke koek. En het is niet te geloven, binnen een half uur zat de stemming er al in. Eerst een kennismakingsrondje, de spullen uitpakken en lekker lunchen en daarna werd er dan eindelijk gestart met de workshops die gegeven worden door Ina Klugt en Hanneke Beljaars. De deelnemers zijn druk geweest met het maken van stempels, verven en stempelen, zeefdrukken en fototransfer. En de resultaten zijn geweldig.
Gisteravond was de "show and tell", we zagen de mooiste quilts voorbij komen. En natuurlijk werd er flink gelachen, per slot van rekening is het een gezellig weekje uit voor iedereen.


Voor zowel de deelnemers als Ina, Hanneke en mij is dit een heel spannende week. Het is voor ons de eerste keer dat wij een midweek organiseren en dan is het natuurlijk afwachten hoe het uitpakt.
Gelukkig kunnen we nu al zeggen dat de midweek een groot succes is, de dames willen al weer inschrijven voor het volgend jaar!
Morgenavond ga ik weer op bezoek bij de dames. We gaan morgenavond gezellig nog een laatste warme maaltijd nuttigen en dan is er nog een avondprogramma. En wat dat is? Dat is voor de deelnemers nog een verrassing, ik kan er nu dus nog niets over zeggen. Maar ik zal uitgebreid verslag doen!

Fijne dag nog,
Gerda

1 opmerking:

Elni zei

Klinkt gezellig allemaal! Een echt quilt-feestje!

Ben benieuwd naar de eindprodukten straks.

Groet, Elni