woensdag 5 november 2014

Bonnie Hunterdag op 8 novemberKent u Bonnie Hunter al? De Amerikaanse quiltster die al vele prijzen gewonnen heeft, een aantal boeken heeft gepubliceerd en wereldwijd duizenden volgster op haar blog (http://quiltville.blogspot.nl/)
Nee??
Dan is het tijd om eens nader kennis te maken met haar ontwerpen en haar super snelle manier van werken. Haar grote kracht ligt in het feit, dat ze altijd werkt met super snelle methodes voor op de naaimachine die binnen no-time een geweldig resultaat geven.
Daarom organiseren wij komende zaterdag 8 november een Bonnie Hunter dag! (van 10.00 tot 16.00 uur)
Er zijn verschillende, door haar ontworpen quilts te bewonderen. We hebben er eentje in het Nederlands uitgewerkt en zullen die ook demonstreren. 
Ria ( Treasurequilts) laat ons zien wat je kunt doen met de restjes van de restjes van de restjes. Echt de kleinste stukjes stof zijn nog te gebruiken.
Verder hebben we nog aandacht voor de mysterie quilt die elk jaar opnieuw door Bonnie Hunter ontworpen wordt en gepubliceerd op haar website en blog. De kleurencombinaties zijn voor de mysterie van dit jaar al bekend en eind november verschijnt de eerste clou!
Naar aanleiding van deze mysterie zal er een bee gevormd worden onder leiding van Elni die een aantal malen bij elkaar zal komen in de cursusruimte van Quiltpalace (zie cursusprogramma op onze site)
Heeft u al een Bonnie-quilt gemaakt, dan zouden we het leuk vinden als u hem meeneemt, hoe meer er te zien is, hoe leuker!!
We maken er weer een gezellige dag van met zijn allen.

U bent van harte welkom en de toegang is uiteraard gratis!

Tot dan!!

Fijne dag nog,
Gerda

Geen opmerkingen: