dinsdag 26 oktober 2010

"Herfstvakantie"


Wat doe je als je herfstvakantie hebt?? Vervelen!

Maar gelukkig heeft mams een hele winkel met mooie bolletjes om een prachtige sjaal van te breien. Dus klimt dochterlief in de breinaalden en in een mum van tijd verschijnt er een lekkere warme sjaal. En laat het op dit moment ook nog helemaal in de mode zijn om te breien!!

En Birgit, onze noorse boskat, die is ook gek op breien. Ik weet niet wat het is, het tikken van de pennen of het spannende bewegende draadje waar je lekker mee kunt spelen. Hoe dan ook, je kunt hier in huis eigenlijk niet rustig op de bank zitten met een breiwerkje, er hangt altijd wel een kat aan de breinaald of aan het garen. Pret voor twee! Een handwerkje heeft altijd iets gezelligs. Lekker huiselijk op de bank, kopje thee erbij met iets lekkers. En dan natuurlijk de kachel aan, een mooi muziekje op de achtergrond en poes op schoot. Wat wil een mens nog meer?Fijne dag,

Gerda

6 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Oh wat een pracht van een kat. Echt een beauty.
Mooie sjaal maakt je dochter
groetjes Elly

ria vogelzang zei

Leuke kat!!! (en dochter....!!.. ;)) ....)
Handig, he, zo'n moeder met zoveel leuke spulletjes... 8D ....!
En heerlijk genieten zo in de vakantie.

Valentina zei

Oh wat een prachtig beeld. :)
prettig heftstvakantie!
groetjes uit Cyprus,
Valentina

Lida zei

Aardje naar haar Moertje dus, wat een mooi breiwerk heeft ze daar al in handen!!Ja inderdaad erg makkelijk als je bij Mams kunt winkelen! Veel succes met je blog, groetjes
Lida

Berna zei

Leuk dat je je dochter aan het breien hebt gekregen en natuurlijk nog een warm welkom in blogland! Succes en ik kom nog wel een keer buurten.

Betty zei

Wat goed dat je dochter zo lekker aan het breien is, ze heeft het niet van een vreemde. En wat een prachtige kat zeg... Lekker warm op je schoot.